Byferie i Danmark

Byferie i Danmark
Danmark har flere sjarmerende byer. Shopping, design, kunst, kultur og gourmetopplevelser, finn din favorittby i Danmark. Tar du med deg bilen har du korte avstander mellom hver by med alle attraksjoner og severdigheter.  Derfor er det da også helt ideelt å kunne ha med seg sin egen bil for en slik ferie.




SKAGEN - sommerbyen

Den idylliske, lille byen er uten tvil en av Danmarks mest populære sommerbyer. Havnen og gågatene yrer av liv, med uteservering og glade mennesker. Masse spennende nisjebutikker med alt fra lekre klær til kunsthåndverk.

Les mer her
AALBORG
Byen har gågater med et utrolig butikk og restaurantutvalg og er kjent for et livlig uteliv som varer langt ut i de små timer.
Les mer her





ÅRHUS
En pulserende, spennende og trendy storby med et blomstrende kulturliv. Butikk- og restaurantperlene ligger på rekke og rad.
Les mer her






FREDRIKSHAVN
Frederikshavn er en koselig ferieby enten du er på kortferie eller bruker byen som begynnelse eller avslutning på et lengre Danmarksopphold.
Les mer her


Ta med kjæresten eller en god venn og få den gode feriefølelsen i en hyggelig dansk by. Her er det hele 8 byer å velge i.

Enkleste og billigste måten som en kan komme seg til Danmark med bil fra Norgeer å benytte seg av tilbudene som StenaLine kjører, de har daglige avganger fra Oslo til Fredrikshavn. Her kan du parkere bilen på bildekket og få en svært så behagelig start på din ferie i Danmark.  Få mer informasjon her

Skulle Danmark være første stoppested hvis du har tenkt deg på en lengre ferie i Europa tilbyr Stena Line i samarbeid med Sembo gunstige priser på båtreise og overnatting i mange land i Europa. God Tur!
Les og alle artikler relatert til Danmark
Barnas Danmark
Byferie i Danmark
Danmarks mangfold
Feriehus i Danmark
Tansport til Danmark

Related

StenaLine 912960369784764713

Følg oss

Facebook Follow on Twitter Få alt nytt til din epost

PopulærT

Om

Bloggen skal være ment som en inspirasjonskilde, og gi deg nyttige tips før reisen. Du vil finne gode tilbud på reiser til ulike reisedestinasjoner verden over. Denne siden vil oppdaters jevnlig men nytt innhold med reisetips ti fjærn og nær, så det kan lønne seg å følge oss på facebook for å få det aller siste først.
item