Tenerife

Tenerife
 
Tenerife er den største av de 7 bebodde Kanariøyene, og ligger mellom Gran Canaria og La Gomera Tenerife er også den mest populære blant nordmenn etter Gran Canaria.

På sydsiden av denne øya finner du alt fra langstrekte strender og flott natur spesielt på nordsiden av øya som har et skogsterreng som er naturreservat.





Det høyeste fjellet Pico del Teide med sine 3.718 meter over havet er også blandt verdens tre største vulkaner. Fjellet deler Tenerife i to og gir variasjoner i været på øya.
Klimaet på Tenerife er ganske jevnt året rundt; På nordsiden kan temperaturen være litt lavere enn på sørsiden av øya. Nordsiden får også noe mere nedbør mens sørsiden av øya er det over 320 soldager i året, med en gjennomsnittstemperatur på 25 grader året i gjennom. 

De viktigste feriesentrene er Puerto de la Cruz i nord,  og sol- og badeturistenes Playa de las Americas og Los Cristianos i syd.





I februar hvert år arrangeres det et fantastisk karneval på Tenerife, og da burde en tur til hovedstaden Santa Cruz de Tenerife være obligatorisk. Tenerife byr og på vannsport, strandvolleyball, vindsurfing, sightseeing, shopping, kunstutstillinger, brukskunst, vannski, bil- og mcutleie og båtturer. På de fleste strendene  er det også muligheter for å leie utstyr for forskjellige aktiviteter.


Å leie seg en bil eller motorsykkel kan anbefales - da vil du komme deg litt unna turiststedene og du får sett mesteparten av hva denne øya har å tilby.

Er du interessert i å vite mer om Tenerife så blir vi de neste dagene framover å  legge ut mere fra Tenerife her, så følg med.

Related

Tenerife 6304978723276025891

Følg oss

Facebook Follow on Twitter Få alt nytt til din epost

PopulærT

Om

Bloggen skal være ment som en inspirasjonskilde, og gi deg nyttige tips før reisen. Du vil finne gode tilbud på reiser til ulike reisedestinasjoner verden over. Denne siden vil oppdaters jevnlig men nytt innhold med reisetips ti fjærn og nær, så det kan lønne seg å følge oss på facebook for å få det aller siste først.
item