Cuba - en reise du aldri vil glemme


Cuba er den største og mest befolkede øya blant de Karibiske øyene. Opplev Cubas palmekantede strender, tropiske natur og sjarmerende medtatte byarkitektur. Når du hører om Cuba tenker du sikkert sigarer, rom & cola og salsa, men Cuba er så mye mer.


SigarPå Cuba får du en spennende ferie i et annerledes land. De enkle levevilkårene møter oss overalt, men samtidig finnes det en smittende livsglede. Det er vanskelig å ikke la seg rive med av salsarytmer, spontane danseoppvisninger på gatehjørnet. Legg reisen til Cuba utenom turistløypene og opplev cubanske barn som spiller Cubas nasjonalsport, baseball, i gatene etter skoletid. Mannfolkene som trofast "mekker" på sine 50-talls amerikanere for å holde dem gående en stund til, eller samles rundt et slag domino. Klimaet er herlig, det karibiske tropeklimaet sikrer behagelige temperaturer og et badevann som aldri er under 25 grader.


Havana
Å rusle rundt i gamlebyen i Havana er som å gå i et museum i seg selv; et virvar av små smug, smale gater og ruiner av det som en gang var luksuriøse palasser. Et besøk på det lokale markedet en selvfølge, og det er en opplevelse av de skjeldne. Her er tempoet høyt og det yrer av liv. Et "must see" er også Revolusjonsmuseet og San Cristobal-katedralen likeså
El Moro Castle & El Malecon

Ting går i sitt eget tempo på Cuba og kan til tider virke virkelig tregt, så legg din vante, skandinaviske effektivitet igjen hjemme. Bussen går nemlig i dag — eller i morgen.



En reise til Cuba vil være en reise du aldri vil glemme.






Populære hotell - Havana
Photobucket
Hotell Saratoga (5 stjerner)

Photobucket
Hotell Parque Central Havana (5 stjerner)


Photobucket
Hotell Nacional (4 stjerner)





Photobucket
Hotell Ambos Mundos (4 stjerner)








Related

Reiseforslag 6766151535161445356

Følg oss

Facebook Follow on Twitter Få alt nytt til din epost

PopulærT

Om

Bloggen skal være ment som en inspirasjonskilde, og gi deg nyttige tips før reisen. Du vil finne gode tilbud på reiser til ulike reisedestinasjoner verden over. Denne siden vil oppdaters jevnlig men nytt innhold med reisetips ti fjærn og nær, så det kan lønne seg å følge oss på facebook for å få det aller siste først.
item