Kredittkort for reise


Bank Norwegian sitt kredittkort, Norwegian-kortet, er et komplett kredittkort. Det lar deg spare til reisen hele året, og er det eneste kortet du trenger å ha med deg på reisen.

Alt du betaler med kortet, gir deg CashPoints. Betaler du alt du kjøper gjennom hele året med Norwegian-kortet, er det penger å spare når ferien skal bestilles. CashPoints kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian.

I tillegg gir kortet deg ekstra CashPoints når du kjøper flybilletter med Norwegian. På lavprisbilletter utenlandsreiser får du 5% CashPoints av billettprisen. På Fullfleksbilletter utenlands får du hele 20% CashPoints av billettprisen.

Betaler du reisen med kortet, har du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Kortet har ingen årsavgift. Varekjøp med kortet er gebyrfritt, og reiser du i utlandet, tar vi heller ingen gebyrer om du tar ut kontanter i minibank.

Faste fordeler i kredittkortet for kr 0,- pr år

  • Inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse
  • Ingen kontantuttaksgebyr i utlandet
  • CashPoints på alle kjøp
  • Reise og avbestillingsforsikring inkludert


Søk om kredittkortet nå!





Related

Kredittkort for reise 1355971417287832157

Følg oss

Facebook Follow on Twitter Få alt nytt til din epost

PopulærT

Om

Bloggen skal være ment som en inspirasjonskilde, og gi deg nyttige tips før reisen. Du vil finne gode tilbud på reiser til ulike reisedestinasjoner verden over. Denne siden vil oppdaters jevnlig men nytt innhold med reisetips ti fjærn og nær, så det kan lønne seg å følge oss på facebook for å få det aller siste først.
item